Batabanga kártyajáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.490 Ft (2.748 Ft + ÁFA)

Egy igazán pörgős kártyajáték az egész családnak.
Minél gyorsabban játsszák, annál izgalmasabb. Nagypapa, unoka együtt játszhatja, garantáltan jól fognak szórakozni.

Ajánlott életkor:        5 éves kortól

Játékosok száma:     2-4 fő

 

Cikkszám: DJ5195
Elérhetőség: Előrendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Djeco

Leírás és Paraméterek

A doboz tartama:      40 mintás kártya, 20 állatos kártya

A játék célja:              nyerd meg az összes kártyát!

Játékszabály: keverjétek meg jól a kártyákat és osszátok el egyenlő arányban a játékosok között. A kiosztott kártyákat minden játékos tegye maga elé lefordítva, egy pakliba.

Az osztó kezdje a játékot: fordítsa fel a kártyáját és tegye az asztal közepére:

-          ha a felfordított kártya mintás, akkor a soron következő játékosnak a saját paklija legfelső lapját kell a már felfordított lapra helyezni.

-          Ha a felfordított lap állatot ábrázol, akkor a következő játékosnak állatot ábrázoló kártyával kell folytatnia a sort az alábbi feltételekkel:

ha a felfordított állatkártya oroszlánt ábrázol, akkor a következő játékosnak mindössze két lehetősége van, hogy állatot ábrázoló lappal folytassa a sort
Ha a felfordított állatkártya antilop, gorilla, vagy elefánt, akkor a következő játékos háromszor próbálkozhat, hogy állatkártyával folytassa a sort.
Ha egy játékos a saját körében az adott számú lehetőség alatt nem tudja folytatni a sort, akkor az a játékos nyeri a már lerakott kártyákat, aki az utolsó állatkártyát a paklira rakta. A paklit megnyerő játékos tegye a megszerzett kártyákat (lefordítva) a saját paklija alá. Aztán legfelső kártyáját fordítsa fel és tegye az asztal közepére – új kör kezdődik.

Ha egy játékos állatkártyát fordít fel, akkor a következő játékosnak (a kártyán látható állattól függően) kettő vagy három lehetősége van újabb állatos lappal folytatni a sort. Ha a játék során egymás után két azonos állatkártya kerül felfordításra (a játékszabályt magyarázó idegen nyelvű kártyán 1-es és 2-es jelöléssel) VAGY két azonos állatos lap között mindössze egy mintás, vagy két azonos mintás között egy állatos lap (a játékszabályt magyarázó idegen nyelvű kártyán 3-as, 4-es jelöléssel) látszik, akkor az a játékos nyeri a paklit, aki először csap a felfordított kártyákra BANGA kiáltással.

 

 

 

 

Életkor Életkor5+év
Fejlesztési terület megfigyelőképességFejlesztési terület
Gyártó Djeco
Nem: fiú/lány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Gyártók