Ajándékötletek Karácsonyra.

Ajándékötletek családi játékhoz, vagy kisebb - és nagyobb gyereknek Karácsonyra.

 

Rendezés:

Kooperatív társasjáték 5 éves kortól 

Rövid idő alatt lejátszható egy kör, így a türelmetlen lurkók is élvezni tudják a játékot!

 

Raktáron
7.190 Ft
Gyártó: Djeco

Legyél Te is az Év Sportolója!

A játékosoknak a kezükben tartott kártyáikat kell kijátszaniuk az asztal közepére. Aki sikeresen le tudja tenni minden kártyáját egy adott körben, érmet nyer.
Az a játékos, aki öt érmet nyer, megkapja az ÉV SPORTOLÓJA díjat és megnyeri a játékot.

 

Raktáron
4.290 Ft
Gyártó: Djeco

Formadobozos puzzle - Cuki sárkány

Edmondról is készült óvodásoknak mese film, bizonyára olyan fantasztikus, mint a mi Süsünk. Edmond kedves sárkányfigura, szép formadobozban és ragyogó színekkel.

Tartalma:

 • 24 db puzzle rész

A kirakható kép mérete: 42 x 30 cm

 

Raktáron
3.980 Ft
Gyártó: Djeco

Egy jó kis játék, akár esik, akár fúj gyereknek, felnőttnek egyaránt!

 

Raktáron
6.100 Ft
Gyártó: Djeco

 Legyen az első, aki megtalál 4 ajándékcsomagot!

Érdekes társasjáték kártyákkal és a dominó lapjaival kombinálva.

 

Raktáron
4.290 Ft
Gyártó: Djeco

Kooperációs kártyajáték, ahol a jó memória fontos

 A kártyajátékban a játékosok feladata megvédeni közös városukat. Ahhoz, hogy szembe tudjanak szállni a gonosz erőkkel segítségül kell hívniuk a Super Hero-kat. Ehhez a gonosz felett győzni tudó Super-Hero minden tartozékát össze kell gyűjteniük közösen játékosoknak. Stratégia, taktika, kooperációs készség, jó emlékezet, mind-mind tréningezésre kerül kártyázás közben.

Tartalma: 48 kártyalap

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Djeco

Hohó, építsünk együtt hóembert!

Kooperatív társasjáték az igazi, valódi  együttműködés készséget erősítő játék, gyakorlás. Ez a játék 4 hóember megmentését kéri úgy, hogy a napfényes partról a hűvös folyópartra segítsék át őket az együttműködő játékosok. A szabályok egyszerűek, a 3 részből álló hóembert darabonként kell átsegíteni a helyenként olvadó jégtáblákon. A közös munka eredménye a közös győzelem, ha mind a 4 hóember megmenekül az olvadástól. A játékmezőn különböző szimbólumok jelzik az odavonatkozó szabályt.

Tartalma:

 • 1 db játékmező amelyet 4 db puzzle darabból lehet összeilleszteni
 • 12 db jégtábla kártya
 • 4 db 3 részből összerakható hóemberfigura
 • 1 db dobókocka

A doboz méretei: 21.5 x 21.5 x 4 cm

Előrendelhető
8.690 Ft
Gyártó: Djeco

Egyszemélyes logikai játék, amellyel azonban egyszerre akár 30 gyermek játszhat

A sudoku egy érdekes játék, amely a megfejtő logikus gondolkodását teszi próbára. A játék 30 db feladványt tartalmaz külön lévő feladatkártyákon. A szabály tipikus sudoku szabály, azzal a különbséggel, hogy ebben a játékban a feladatkártyákon a fixen elhelyezett figurákon túl, az oszlopok és a sorok előtt van a konkrét feladatra utaló jelzés, pl. mennyi állatfigura lehet egy sorban egy adott, jelzett figurából. Jó kis észkerék forgató! Mivel külön, darabonként rakhatók ki a feladatkártyák, így egyszerre több gyermek is sudokuzhat a Jaguár logikai játékkal, ha előtte rajzolnak maguknak 9 db korongot.

Tartalma:

 • 9 db állatfigurás korong
 • 30 db feladatkártya

A doboz méretei: 21 x 21 x 4 cm

Raktáron
4.290 Ft
Gyártó: Djeco

Gyorsaság, bizalom, együttműködés, irányfelismerés rajt!

Bekötött szemmel, csapattársad irányításával gyorsan - gyorsan találd meg és kapd fel az asztalról a tárgyaidat! Az egymásra figyelés nagy előny ebben a vidám kooperatív társasjátékban. 


A doboz tartalma:

 • 16 db kártya
 • 16 db karton tárgy
 • 2 db szemkötő
Raktáron
4.590 Ft
Gyártó: Djeco

Izgalmas kalandok az akadálypályán

A játék elején össze kell gyűjteni az akadálypálya felépítéséhez a tevékenységeket jelölő kártyákat, csak azután derül ki, hogy ki tudja a leggyorsabban a legjobb kombinációban összeállítani a kalandpark akadálypályáját.
A játék elsősorban gondolkodást , kombinációkészséget fejleszti. A játék 6 éves kortól ajánlott, de korosztály független, mindenki számára jó szórakozás. Edzi a megfigyelő képességet, kellemes perceket szerez, élénken tartja az emlékezetet.

Tartalma:

 • 56 db kártyalap
Raktáron
3.990 Ft
Gyártó: Djeco

A  kétszemélyes logikai társasjáték jó szórakozást ígér a családban, vagy a barátokkal

A közismert amőba egy nehezített fajtája. A kutyák és macskák örök harca rajzolódik ki a játékban, a cél, hogy minél több, de legkevesebb 4 állatfejből álló sort lerakjanak a játékosok. Az alapkártyák többféle képen lehelyezhetők, így mindig más-más játékfelületet alkotnak, ezzel is nehezítve a 4 egyforma korong lehelyezésének lehetőségét. A játékkal fejleszthető a gyermekek térérzékelése és figyelme, logikai gondolkodása.

Tartalma: 

 • 16 db alaplap 
 • 24 db állatfigurás korong
Raktáron
3.590 Ft
Gyártó: Djeco

Valóságos tetris, 2D-ben kirakva!

Térlátás, megfigyelés, kombinálás, gondolkodás, logika, mindezt fejleszti a komputer játékként ismert tetris mintájára készült négyzetkirakó. A világos színű tetris alakzatokból szabályos négyzet kirakása a feladat, lehetőleg ugyanazokkal a színekkel, darabokkal, amelyek a feladatkártyán találhatók. Ám, ha máskép is megy, rajta!

Tartalma:

 • 11 db tetris-alakzat
 • 30 db feladatkártya

Doboz méretei: 21,5 x 21,5 x 3 cm

Raktáron
5.990 Ft
Gyártó: Djeco

Hintóalakú formadobozos puzzle a Djeco -tól.

Tündérmese illusztrációja a hitóval haza érkező tündérkirálynő. A doboz önmagában is a gyerekszoba dísze lehet. Ez a kirakó elbűvöl és szórakoztat egyszerre.

Tartalma:

 • 54 db puzzle rész

A kirakott kép mérete: 40 x 37 cm

A doboz mérete: 26.5 x 26 x 6 cm.

Raktáron
3.980 Ft
Gyártó: Djeco

Akció-reakció játék, ok és okozat, a gondolkodás alapjainak fejlesztésére

Akció szó jelentése: céltudatos cselekvés egy feladat elvégzésére. A reakció többjelentésű szó, itt azt jelenti, a reakció szó: a megváltozott körülményekre adott válasz. Különleges játékot épített a Djeco alkotó csapata. Magas szintre emelték a fejlesztési feladatok egy játékba, egy játszmába való sűrítését. Ebben a játéksorozatban az alapvető gondolkodási folyamatok, ok-okozati összefüggések felismerése, alkalmazása, az analógiás gondolkodás, (ha ez így, az is úgy működik), logikus gondolkodást, egy feladat logikájának végigvezetésével az összes gondolkodási módot aktivizálja. Figyelem, megfigyelés, finommotorika, mind-mind fejlődik a Zig&Go játékkal.

Tartalma: 

 • 45 db építőelem (látható formák a csatolt képen)
Raktáron
17.650 Ft
Gyártó: Djeco

Testbeszéd és mimika vetélkedő

A kihúzott kártyák alapján egészen pontosan be kell mutatni a játékostársaknak, hogy az elrejtve lévő kártyalapok közül, melyik kártyalap elevenedik meg a bemutató játékos által. A metatkommunikáció fontos része az emberi kommunikációnak. A metakommunikációs jelek és jelzések megfigyelése, értelmezése komoly fejlődésen megy át az évek során. Ehhez a fejlődéshez ad vicces és izgalmas játékfeladatokat a tréfásan komoly kártyajáték.

Tartalma:

 • 48 db kártyalap
Raktáron
2.490 Ft
Gyártó: Djeco

16 db-os mini puzzle 3 éves kortól

A doboza különleges odafigyeléssel tervezett, ami kimondottan a szobácskák polcára való. Ajándéknak is tökéletes és mutatós.

Tartalma:

 • 16 db puzzle rész

A doboz mérete: 22 x 12 x 5 cm

A kirakott kép mérete: 25 x 25 cm

Raktáron
2.850 Ft
Gyártó: Djeco