Játékötletek bölcsiseknek

Egyedi, különleges játékok Karácsonyra, bölcsiseknek
Rendezés:

Igényes kivitelű Djeco babacsörgő

A kis színes golyócskák a homokóra elven tervezett csörgőben olyan hangot adnak, mintha csendes eső esne. 

Mérete: 5 x 17 cm

Raktáron
4.990 Ft
Gyártó: Djeco

Fa és műanyag harmóniája, csecsemőknek

Rázható, rágható, érzékszerveket fejlesztő rágóka. Gyönyörű pasztell színei, a bagoly lekerekített, gömbölyű formái, de rágcsálni való fülecskéivel kedves babalátogató ajándék lehet.

Mérete: 6,5 x 4,5 x 5,5 cm

Raktáron
3.490 Ft
Gyártó: Djeco

Mágneses favonat, Djeco minőségben

Legelső szerepjátkok kicsiknek. A vonatok könnyen összekapcsolhatóak. Ha beért a favonat, a csengőt is meg lehet érinteni.

Méretei: 22 x16 x11 cm

 

Raktáron
9.890 Ft
Gyártó: Djeco

Nagy torony kicsi gyerekeknek, nagyon kedves grafikával

A kicsik játék közben ismerkedhetnek meg a színekkel, a járműveket, a kisebb nagyobb fogalmát és a számolást is könnyedén elsajátítják. Közben illesztenek, egymásba rakosgatnak és tornyokat építek. Nagyon izgalmas elfoglaltság ez! Kiváló minőségű vastag kartonból készült egymásba és egymásra rakható kockák. A legnagyobb kockaméret: 13,5 cm, a legkisebb kockaméret: 3,8 cm. Fényes felülete nedves ruhával tisztítható. A teljes magasság kb. 90 cm.

A doboz tartalma:

  • 10 db egymásba és egymásra rakható kocka

A doboz mérete: 15 x15 x 15 cm

Raktáron
4.990 Ft
Gyártó: Djeco

Formaegyeztető játék járműfigurákkal

A formaegyeztető  játék ötletes járműfigurái önmagukban is felhasználhatók más játékokhoz, alkalmasak önálló képként mesék illusztrálására is. A formaillesztőben, a kirakótáblán lévő járműfigurák neveit történetbe, mesébe foglalva a gyermek láthatja a történet szereplőit, érzékelheti annak a folyamat jellegét. A formaberakóba helyezett kép az adott jármű hangutánzásos hangját szólaltatja meg, ami külön öröm és plusz fejlesztő funkció.
Ez a játék fejleszti a formafelismerést, hallásfigyelmet, figyelmet  a kézügyességet, és a sorrendiség felismerését is. A beszédfejlődésben a gyermek hangutánzása fontos szerepet játszik, a "Hogy csinál a ..?" kezdetű kérdésekkel a gyermek természetes beszédfejlődését segítjük.

Méretei: 28 x 21 x 1.5 cm.

Raktáron
8.390 Ft
Gyártó: Djeco

Minőségi, tömör fából készült, kellemes tapintású egyedi tervezésű gyermekjáték.

A gyönyörűen festett húzható kedves kis állatfigura segíti a járni tanulást. Nagy gondossággal úgy tervezték, hogy a kisgyermek a mozgó részeket se tudja leszerelni, tehát teljesen biztonságos. A kerekek gumiborítást kaptak, így nem zajosak és védi a parkettát a felkarcolástól.

Méretei: 18.5 x 20.5 x 8 cm

Raktáron
8.130 Ft
Gyártó: Djeco

Nagy torony kicsi gyerekeknek

Kiváló minőségű vastag kartonból készült egymásba és egymásra rakható kockák. A legnagyobb kockaméret: 13,5 cm, a legkisebb kockaméret: 3,8 cm. Fényes felülete nedves ruhával tisztítható. A teljes magasság kb. 90 cm. A kicsik játék közben megtanulják az állatok nevét, és a számolást is könnyedén elsajátítják.

Doboz mérete: 15 x 15 x 15 cm

Raktáron
4.990 Ft
Gyártó: Djeco

Mit csinál a nyuszi? Tornyot épít? Fut? Utazik? Mennyi? Egy, kettő, három!

A toronyépítő játék különböző nagyságú kockákat és nyuszifigurát tartalmaz. A kockák egymásra és egymásba is rakhatók, minden oldaluk kedvesen illusztrált nyuszis képet tartalmaz. Az építőjáték több fejlesztő hatással bír, játszás közben fejlődik a gyermek arányérzéke, kisebb-nagyobb darabok érzékelése, de ha a szülő megfigyelteti a gyermekkel a képeket, a gyermek szókincse is bővül a különböző cselekvést jelentő szavakkal. Számjegy és számkép egyeztetésére is alkalmas, így az ez iránt érdeklődő kisgyermekek idejekorán számlálgathatnak a nyuszis építőkockákon lévő mennyiségeket bemutató képeken.

Tartalma:

  • 5 db építőkocka
  • 1 db nyuszifigura

A csomagolás mérete: 12 x 13 x 18 cm

Raktáron
4.590 Ft
Gyártó: Djeco

Nagy torony kicsi gyerekeknek, nagyon kedves, színes grafikával.

A kicsik játék közben ismerkedhetnek meg az állatok nevével, a színekkel, a kisebb-nagyobb fogalmával. Sok beszélgetésre inspirálnak a kockák képei. Kiváló minőségű vastag kartonból készült egymásba és egymásra rakható kockák. A legnagyobb kockaméret: 13,5 cm, a legkisebb kockaméret: 3,8 cm. Fényes felülete nedves ruhával tisztítható. A teljes magasság kb. 90 cm.

A doboz tartalma:

  • 10 db egymásba és egymásra rakható kocka

A doboz mérete: 15 x15 x 15 cm

Raktáron
4.990 Ft
Gyártó: Djeco

Nagy torony kicsi gyerekeknek, nagyon kedves grafikával

Kiváló minőségű vastag kartonból készült egymásba és egymásra rakható kockák. A legnagyobb kockaméret: 13,5 cm, a legkisebb kockaméret: 3,8 cm. Fényes felülete nedves ruhával tisztítható. A teljes magasság kb. 90 cm. A kicsik játék közben ismerkedhetnek meg az állatok nevével, a kisebb nagyobb fogalmával és a számolást is könnyedén elsajátítják.

A doboz tartalma:

  • 10 db egymásba és egymásra rakható kocka

A doboz mérete: 15 x15 x 15 cm

Raktáron
4.990 Ft
Gyártó: Djeco