Egyedi játékok

Kisszériás játékok, melyek a kisebbeknek és nagyobbak örömteli időtöltésére lettek megalkotva !
Rendezés:

Kooperációs társasjáték, melyben a gyerekeknek együtt kell az összes nyuszit a zsákba "terelni". Ehhez nem csak szerencsére és csapatban történő játékra, de jó megfigyelőképességre is szükség van. A játék a Nyúlpásztor című népmese alapján készült.

A játékot illusztrálta Szabó-Nyulász Melinda.

A játék tartalma: 20 darab duplaoldalas  - nyuszikat ábrázoló - kártya, 1 darab palota kinyitható ajtóval (a játék alsó, doboz részében), 1 darab dobókocka, 1 darab tarisznya, 3 darab bokor a nyuszik letakarásához, játékleírás

Raktáron
4.490 Ft
Gyártó: Zania Kft

Gyönyörű szín és formavilággal illusztrált játék , amely egyszerre két játékot is rejt . Játszhatsz gyermekeddel párkereső játékot , különböző nehézségi szinttel, de akár kártyajátékként is használhatod a készletet. A készletben találsz egy színezőt is, mellyel a játék részletei elevenednek meg ! A játékot Szabó-Nyulász Melinda illusztrálta.

A játék tartalma : 1 darab Memória játék, 1 darab Kifestő 

Raktáron
4.490 Ft
Gyártó: Zania Kft

Kártya és párkereső játék . A képek a címben szereplő mese részleteit elevenítik fel. Fejleszti a gyermek asszociációs - és megfigyelő képességét , mivel nem két azonos képet kell megkeresni, hanem a tárgyhoz tartozó képrészletet.A játékot Szabó-Nyulász Melinda illusztrálta.

30+1 darabos, kártyák mérete : 8 cm * 8 cm

Játékosok száma : 1-4

Ajánlott : 3-10 éves korig


 
Raktáron
3.290 Ft
Gyártó: Zania Kft

A kifestő a Szorgalmas és a rest lány memóriajáték illusztrációja alapján készült . Az illusztrátor Szabó- Nyulász Melinda.
A játék alkalmas nem csak színezésre , hanem festésre is - a vastagabb papír miatt.

12 darab lapot tartalmaz.

1 lap mérete : 14 cm *14 cm


 
Raktáron
1.290 Ft
Gyártó: Zania Kft
Kosár
0 árucikk
Top termékek