Fisher-Price

Rendezés:
A mókás szafari elefánt labdakilövővel a baba mozgásba hozhatja a dolgokat, ha a 4 golyó közül az egyiket beleejti az elefánt ormányába. Az elefánt vidám dallamokat hallat és a labda pörögve-forogva legurul a rámpán. A baba mindenhova labdákat dobálhat a rámpán, majd üldözőbe veheti a szétguruló golyókat. A játék csomagolási méretei: 52 x 41 x 14 cm.
Raktáron
15.990 Ft
Gyártó: Fisher-Price
A Fisher-Price kétnyelvű intelligens asztalka rengeteg módon szórakoztatja a kicsiket, így a játékot lehetetlen megunni! Több, mint 120-féle hang, dallam és kifejezés várja a kicsiket, az egyes gombok megnyomásával az asztal különböző formák, számok, színek és állatok megkeresésére bátorítja a gyermekeket, a vidám kis telefon pedig szerepjátékra buzdítja őket. Az asztalkának 3 intelligens fokozata van: a tanulás, az elmélyülés és a szerepjáték. Az imádni való készülék, a kedves figurák és a színes gombok azonnal belopják magukat az apróságok szívébe! Mindezt angolul és magyarul! A játék csomagolási méretei: 41 x 56 x 14 cm.
Raktáron
19.990 Ft
Gyártó: Fisher-Price
A Fisher-Price színes labdás dínókoma minden gyerkőcöt elvarázsol! Nincs is más dolgod, csak forgasd meg a hengert! A dínókoma életre kel! A dínóval két szintű golyós pályán szórakozhatsz, miközben a zöld játék hangokat és szórakoztató zenét hallat. A játék működéséhez 3 db C elem szükséges, amit a csomagolás nem tartalmaz. A játék csomagolási méretei: 33 x 53 x 14 cm.
Raktáron
16.990 Ft
Gyártó: Fisher-Price
Kosár
0 árucikk
Top termékek