Intelligens Gyurma

Rendezés:
Az Intelligens Gyurma ezüst árnyalatában a nemesfémek ereje és tisztasága ötvöződik. Ragyogó színvilágával valódi értéket képvisel, ami méltóvá teszi arra, hogy a fémek egyik legszebb típusának nevét viselje. Ez a különleges gyurma valósággal ragyog majd a kezedben!
Raktáron
3.990 Ft
Gyártó: Intelligens Gyurma
Kik is azok az Intelligens Gyurma Szörnyek? Ebben a gyurma-tartályban egy igazi kék szörnyeteg rejtőzik, amely az Intelligens Gyurmák különleges változata. Apró részecskéket tartalmaz, és két szemgolyó is tartozik hozzá, így kezeid alatt szinte bármilyen formát felvehet. Ha szeretnél egy jópofa barátot, aki mosolyt csal az arcodra és feldobja az unalmas pillanatokat., akkor ne keresgélj tovább!
Raktáron
3.990 Ft
Gyártó: Intelligens Gyurma
Ez az Intelligens Gyurma fantasztikus meleg színekben pompázik. A 'Napkitörés' a színváltó modellekhez tartozik: a hagyományos alapszín magasabb hőmérséklet hatására megváltozik. Perzselő narancssárga egészen addig, amíg kézbe nem veszed, vagy nem kerül másik hőforrás közelébe, ugyanis ekkor élénk citromsárga színekre vált. Megjelenítheted a tenyérlenyomatodat, vagy más, izgalmas formákat alkothatsz a különböző színű rétegeket felhasználva.
Raktáron
3.990 Ft
Gyártó: Intelligens Gyurma