Keller Mayer

Rendezés:

A játék Berg Judit Rumini című kötete alapján készült, így a játék során a kártyákon felbukkanó  helyszínek vagy varázseszközök ismerősök lehetnek az ifjú olvasóknak ! Az a játékos nyer, aki leghamarabb eljut a három nagy kikötőbe !

Ajánlott kor : 6 éves kortól

Játékosok száma : 2-4 fő

Játék tartalma : játék tábla, kártyák, különleges dobókocka

Raktáron
7.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Bogyó és Babóca útra kelnek az ovi felé , az erdőnát .Útjuk során átkelnek a patakon , elmennek a szivárvány csúszda mellett, és találkoznak  a Barlangi Pókkal is. Az nyer, aki hamarabb eljut az óvodába , ahol várja már Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni, a dadus . Ajánljuk mindazoknak a gyereknek, akik az óvodakezdés előtt állnak,és persze azoknak is, akik előtt már nem ismeretlen az ovi világa.

Tartalma : 1 játéktábla, 4 térbeli elem, 4 bábu, 1 dobókocka

Ajánlott kor : 3-6 éves korig

Raktáron
5.490 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Ebben a vidám társasjátékban a gyerekek együtt gyűjtik össze a cseresznyekorongokat, hogy legyen mit eltenni télire. Nem egymással versenyeznek, hanem a falánk kukacokkal, nehogy azok hamarabb érjenek oda. Ha tele a kosár, irány a nagyi!

Raktáron
5.490 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Boribon és Annipanni végre szamócákra bukkant a réten ! Ám ezekhez a szamócákhoz nem könnyű eljutni ! Segítsetek neki !

Ajánlott kor : 3-7 éves korig

Játékosok száma : 2 fő

Tartalma : 5 szamócakártya, 56 útvonalkártya

Raktáron
3.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Bogyó és Babóca varázslatos mesevilága várja a gyerekeket egy vidám memóriajátékra !Keressük meg hol bújkál Csiga Csaba! Vajon melyik kártyán lehet a Hangyakirálynő?

Tartalma : 24 memóriakártya, 4 darab memóriakerék

Ajánlott kor : 3-6 éves korig

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Remek oktató játék , elsősorban az óvodás korosztálynak. Vizuálisan mutatja be a gyermeknek a számok világát , nem csak számmal , hanem rajzzal is kifejezve.

Gyakorolhatjuk a több-kevesebb fogalmát, a számok növekvő-csökkenő sorrendjét és a páros-páratlan számokat.

Játék tartalma : 10 darab háromrészes puzzle

Ajánlott kor : 3-6 éves korig

Raktáron
3.490 Ft
Gyártó: Keller Mayer

A játék során gonosz vadorzókkal kell megküzdened, át kell kelned a vad vízilovaktól hemzsegő Níluson, de lehet, hogy repülőn szállsz a kietlen Szahara fölé. Csak a karavánok segítségére számíthatsz. Vajon kinek sikerül elsőként visszavinnie és megetetnie
mind az öt állatot? Kálmán Anna illusztrációjával díszített játék kiváló szórakozás az egész családnak !

Raktáron
8.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

  Ha egy kicsit fogékony gyermeked a betűk iránt , ezzel a játékkal megtanulhatja, megismerheti a kis és nagybetűket, az egyszerűbb szavak elolvasását. Remek oktató játék a betűk világában, középső - és nagycsoportos ovisoknak illetve kisiskolásoknak.

 A játék során a kicsi betűkártyákat a memória játék szabályai szerint kell a megfelelő ábrához illeszteni, de játszható egyszerű puzzleként is.

Játék tartalma : 4 tábla , 32 kivehető ábra

Ajánlott kor : 5-8 éves korig

Raktáron
3.490 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Bogyó és Babóca mese jól ismert szereplői ( mint például Baltazár, Csiga Csaba, Barlangi Pók ) három játéktáblán jelennek meg. Színek szerint kell megkeresni a kis képeket, de vigyázz , csak akkor teheted le, ha a nagyképen is szerepel a kisképen levő tárgy vagy jelkép ! A játék kivállóan alkalmas a színek megismerésére, illetve fejleszti a gyermek megfigyelőképességét, koncentrációját !

Ajánlott kor: 3-6 éves korig

Tartalma : 3 játéktábla, 18 képkártya, 1 színdobókocka

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

A gyermek játékosan ismerkedik meg a különböző foglalkozásokkal , illetve azok eszközeivel. A 10 - szer 3 darabos puzzle-ban az is kiderül, hogy mit készít a pék, a kőműves vagy a szakács ,és kit gyógyít az orvos.

Életkor : 4-7 éves korig

Raktáron
3.490 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Két puzzle egy dobozban kezdő puzzle-kirakóknak. A játék vastag kartonból készült, nagyobb elemeket tartalmaz. Kétféle nehézségi fokon játszható. A puzzle fejleszti a megfigyelőkészséget és a koncentrációs képességet, valamint javítja a finommotorikát.

Tartalom:
1 db 20 elemes puzzle
1db 12 elemes puzzle

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Ha kirakod a puzzle-t, kiderül, kik utaznak együtt. Megláthatod, milyen sokféle vászonból készült a léghajó ballonja, és az is kiderül, milyen ajándékot visz Baltazár a Százlábúnak. A puzzle fejleszti a megfigyelőkészséget és a koncentrációs képességet, valamint javítja a finommotorikát.

Tartalom:
1db 64 elemes puzzle

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer
Kosár
0 árucikk
Top termékek