Lilliputiens

Rendezés:

Ophélie tyúk bebarangolja az erdőt, ahol számos barátjával is találkozik: César medvét megtanítja horgászni, Louise-zal, a kis egyszarvúval együtt szednek gombát. Mivel időközben rá is esteledik, vele együtt az erdő éjszakai lakóval is megismerkedhetünk!

A könyv rengeteg játékos, mesés feladata az alábbi területeket fejleszti: finommotorika, szem-kéz koordináció, sorrendiség felismerése,színek, formák felismerése,napszakok felismerése

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

Raktáron
13.990 Ft
Gyártó: Lilliputiens

Erdei motívumokkal díszített csinos dobozban érkezik hozzád Cesaria a medve-lány Sapkáján kerek maci-fülek, táskája is medvefej formájú. Vidám társad lesz minden kalandodban!

Méret: 30 x 18,5 x 6 cm

Mosógépben 30 fokon, kímélő programon mosható.

Raktáron
6.490 Ft
Gyártó: Lilliputiens

Itt jön új barátnőd, Olga! Kedves copfjaival, csíkos harisnyájával, csinos arcával igazán stílusos! Ma szoknyát vesz fel, holnap ruhát… Mindig az aznapi kalandnak megfelelően öltöztetheted. És kikor nekiindultok, ne felejtsd otthon a táskáját sem!
Méret: 50x15x7cm
Korosztály: 3+ év

Raktáron
11.490 Ft
Gyártó: Lilliputiens

Segíts Lilliputiens barátaidnak, hogy mindenki megtalálja a fejét! Jól nézd meg a színeket és a formákat, hogy biztosan mindenki a sajátját kapja.

Korosztály: 3+ év

Raktáron
5.990 Ft
Gyártó: Lilliputiens

8 mágneses puzzle, amely bemutatja Ophélie tyúk és John kakas életének vidám és viharos pillanatait.

Válaszd ki a képet, amelyet ki szeretnél rakni, illeszd a doboz tartójába, és indulhat a móka! Minden kép kétoldalas, további szórakozási lehetőségekkel!

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

Raktáron
5.990 Ft
Gyártó: Lilliputiens

Rendezd el a lapkákat a képes felükkel lefelé, de jegyezd meg, melyik hol van. Találd meg a párokat: minden Lilliputiens figura beöltözött cirkuszi jelmezébe, és nagyon várja már segítőjét, hogy elkezdődhessen a műsor!

Méret: 18x9x13cm

Korosztály: 3+ év

Előrendelhető
3.990 Ft
Gyártó: Lilliputiens

Az Alice Róka horgászós memóriajáték a  klasszikus memóriajáték szabályai alapján izgalmas játékot ígér ! Természetesen Alice játékában is az nyer, aki legtöbb lapka párt gyűjti össze, DE:
1) a megjegyzendő lapkák halacskák, akiket egy róka formájú horgászbottal tudunk kifogni a tavat jelképező alapból
2) nem elég a párját megtalálni, a halacska arckifejezését (vidám, szomorú csodálkozó, mérges, stb.) is utánozni kell!
3) aki ügyesen kifogta a két piranhát, lophat egy párt valamelyik játékostársától!

A doboz mérete: 26 x 22,5 x 4,5cm

Raktáron
5.790 Ft
Gyártó: Lilliputiens

Kooperációs társasjáték: te és a barátaid segíthettek Piroskának biztonságban eljutni a Nagymamához, mielőtt a farkas rájuk találna.

Jegyezd meg, melyik fenyőfa alatt melyik mesealak rejtőzik (Piroska, Vadász, Farkas). Húzz a zsetonok közül, hogy lásd, melyikük léphet. Ha Róka zsetont húzol, megcserélhetsz két fenyőfát, a Törpével alákukkanthatsz egynek, a Jó társaság zsetonnal pedig mindhárom fenyőfa léphet egyet-egyet.

Akkor nyertek, ha Piroska is és a Vadász is előbb ér a Nagymamához, mint a Farkas.

A doboz mérete: 24 x 18,5 x 7 cm

Előrendelhető
6.990 Ft
Gyártó: Lilliputiens

A nyuszi nem érzi túl jól magát… Vedd hát elő az orvosi táskádat, vedd fel a fehér köpenyt, nézd meg kartonját, hallgasd meg a sztetoszkóppal, hogy mielőbb meggyógyuljon! Injekcióra, kötszerre is szükség lehet… Nézd csak, a nyuszi már újra teljesen egészséges! Hurrá!

Méret: 23x27x15cm, Ajánlott kor : + 9 hónap

 

 

 

Előrendelhető
13.990 Ft
Gyártó: Lilliputiens