Logikai társasjáték

Logikai társasjáték , ahol a nemcsak a szerencsének van szerepe a játék során !

Rendezés:

Mindegyik kártyalapon 6 kis kép van, melyeket helyes sorrendbe állítva egy kis történetet kapunk. Fejleszti a logikus gondolkodást, ok-okozati összefüggést, a történet elmesélése közben pedig a lurkó kifejezőkészsége illetve szókincse gazdagodik. 6 éves kortól ajánlott.

Lapok száma : 30 darab
 
Raktáron
2.290 Ft
Gyártó: Djeco

A gyorsaság és jó megfigyelés a nyerés kulcsa ennek a bohókás és furcsa játékban. Figyeld jól meg, milyen szám van középen, és tegyél le a kártyalapjaidból eggyel nagyobbat vagy kisebbet ! De vigyázz ! Ha valaki a "Táncoló kacsa" lapot teszi le, gyorsan siess a kacsafiguráddal a középen elhelyezett úszógumik egyikére !

A játék tartalma : 32 kártyalap, 4 kacsa, 3 úszógumit jelölő karika
A játékosok száma:3-4
Ajánlott korosztály: 5-9 év

Raktáron
5.490 Ft
Gyártó: Djeco
Bármelyik figurát mozgathatjuk, de nem tudjuk, az ellenfél melyik figurát választotta magának. Vagy ki kell találnunk, melyik az ő figurája, mielőtt ő találja ki a miénket, vagy előbb kell elérnünk a tallért a saját figuránkkal, mint ő. Egy lépés mindig közelebb kell vigyen a tallérhoz, és a találgatással is óvatosan kell bánnunk, mert ha elvétjük, az ellenfél nyeri a kört.
Raktáron
4.990 Ft

Az Akvárium nevű játék egy igazi logikai társasjáték a kisebbeknek. Fejleszti a koncentráció készséget, a megfigyelés és motorikus készségeket. A kártyák megmutatják milyen sorrendben kell az állatokat egymás mellé rendezni.

Ajánlott kor : 2 éves kortól

 

Raktáron
7.190 Ft
Gyártó: Djeco

Pörgesd meg a nyilat a rulettkereken, majd tapogasd ki a zsákban azt a formát ami kapcsolatba hozható azzal amire a nyíl mutat. Fejleszti a szenzomotoros képességet és a logikát.

3 éves kortól ajánlott

Játék tartalma: 15 darab tapintható forma+ 1 darab játékzsák + 1 db rulettkerék

Raktáron
8.990 Ft
Gyártó: Djeco

A CubiCup magyar fejlesztésű logikai társasjáték, mely a gyermek térlátását, logikai gondolkodását fejleszti.

A játékot 3 játékos is, de 2 játékos is játszhatja.

A játék tartalma : fa alaplap, 3 szor 28 darab fakocka ( :::::::::::::::::::::: színben ) . A játék fadobozban tárolható.

A játék 5 éves kortól játszható.

Előrendelhető
5.990 Ft
Gyártó: CubiCupTeam
Előrendelhető
5.490 Ft
Gyártó: Djeco

Nagyon szórakoztató játék,melyben az a feladat,hogy a színes  golyókat,egy mágneses rúd segítségével a megfelelő sorrendbe kell bevezetni a teknős hátán lévő spirális labirintusba.A játékhoz lévő kártyák alapján variálható sorminták alapján rendezhető. Fejleszti : kéz-szem koordináció

3 éves kortól

12 db kártya
9 féle színes golyó
1 db 13.5 cm átmérőjű teknős
1 db fa rúd mágnessel

Raktáron
6.990 Ft
Gyártó: Djeco

Klasszikus táblajáték -  Három az egyben : sakk,kínai sakk, dáma játék. Fejleszti a gyermek logikai, stratégiai gondolkodását.

Raktáron
5.890 Ft
Gyártó: Djeco

Tartalom: -  1 rulett kerék, amely 6 különböző anyagot tartalmaz

- 18 állat kártya a testüket fedő (bunda, bőr stb.) anyaggal

A játék célja:

Tapintással kell megtalálni a zsákban azt az anyagot, amit a rulett kerék mutat. Fejleszti a gyermek szenzomotoros képességét illetve logikáját. Nagyon szórakoztató társasjáték !!

Raktáron
6.990 Ft
Gyártó: Djeco

A Chessquito a sakkozás alapjaira tanítja, és a sakkozás örömeivel ismerteti meg a kis játékosokat. Kézzel festett, kedves fabábuival elsajátítják a különböző lépéseket, az egyszerűbb, győzelmi stratégiákat. A játék gondolkodásra serkent és gyönyörködtet, élményt jelent kicsiknek, nagyoknak egyaránt.

Gyermekeknek vagy kezdő felnőtteknek egyaránt ajánljuk. Megtanulják vele az alaplépéseket, fejleszti a figyelem-összpontosítást, a stratégiai gondolkodást. Egy-egy játszma nem tart tovább 15 percnél, ami megfelel a gyermekek figyelemtartási képességének.

Életkor: 5 éves kortól

Játékosok száma: 2

A készlet tartalma: 8 kézzel festett fabábu, 1 fából készült 4x4-es sakktábla, 1 többnyelvű játékismertető

Raktáron
6.990 Ft

Négy különböző nehézségű játékot játszhatsz vele: megfigyelési-, memória-, asszociációs-, számcsoportképző játék
Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Játékosok száma: 2, 3 vagy 4 játékos részére

 

 

 

 

 

Raktáron
5.190 Ft
Gyártó: Djeco
Útépítő játék hős herceggel és sárkánnyal! Segíts a lovagnak levadászni a sárkányt úgy, hogy ösvényt építesz neki! Az ösvénynek a nyíllal jelölt képek között kell létrejönnie, de az áthúzott képeknél nem lehet út. A játék 48 db feladványt tartalmaz, négy nehézségi szinten.
 
Raktáron
4.990 Ft

Tündérország királya a ma esti bál témájául valamilyen különleges mesét kíván a hoppmestertől. A trubadúrok a királyság erdejét járják, hogy ihletet merítsenek. A bál meséjének 8 részét kell megtalálniuk sötétedés előtt, mert akkor jönnek az ogrék és feldúlják a varázserdőt.

Ajánlott életkor: 8-99 éves korig

Játékosok száma: 2-4 fő

Játékidő: 20 perc

A doboz tartalma: 1 játéktábla, 30 ’ogre’ kártya, 4 ’trubadúr’ figura, 2 ’ogre’ figura, 8 ’történeti elem’ lapka, 3 ’rontó ige’ lapka, 3 ’gyógyital’ lapka, 12 ’ihletforrás’ kártya.

Raktáron
7.490 Ft
Gyártó: Djeco

Fejleszti a megfigyelést, koncentrációt.
A játék során arra kell törekedni, hogy a saját tyúkunk hat különböző fajta tojást tojjon. A  játékban mindenki kap egy saját játéktáblát, a különböző mintájú tojásokat pedig szét kell szórni az asztalon lefelé fordítva. A  továbbiakban párokat kell találni a tojásokból. Amikor valaki talál két egyforma tojást, abban az esetben az egyiket megtartja a másikat visszarakja lefordítva az asztalra. 
Akinek először összegyűlik hat különböző tojása, az lesz a nyertes.
 Életkor : 3-6 éves kor

Raktáron
3.790 Ft
Gyártó: Djeco
Koncetráció és gyorsaság - ezekre lesz szükséged, ha a Coconut Pirate-tel játszol! Dobj a kockákkal, ha szerencséd lesz, te jutsz fel a csúcsra a leghamarabb!
Csomagolás mérete: 21,5 x 21,5 x 4 cm
Raktáron
6.190 Ft
Gyártó: Djeco
Sokszínű hatszög keresi párját! Le kell tenni a kezünkből az összes lapot, és ebben segít, ha minél több lapjával illeszkedik az , amit leteszünk. Izgalmas lerakósjáték , 8 éves kortól.
Raktáron
4.490 Ft
Gyártó: Drei Hasen