Ön itt jár: >

Playmobil

Rendezés:

Négy karámmal felszerelt nagy méretű lovarda, rengeteg kiegészítőkkel. Az istállóban több Playmobil ló is elfér, a készlet zsokékat, lovakat és rengeteg kiegészítőt is tartalmaz! A lószerszámokat a beépített polcokon tudod tárolni, vagy a falon lévő kampókra is fel tudod akasztani, a csomagban kerítések is találhatóak, amikből karámot tudsz a paciknak építeni. Lovarda méretei: 75 x 46 x 29 cm.

Raktáron
38.990 Ft
Gyártó: Playmobil
Riasztóval ellátott modern rendőrkapitányság, börtöncellával és nyomozó helységgel. A bűnöző a cella alján ki tud szökni, de ilyenkor megszólal a mozgásérzékelő riasztó, és a rendőrök rögtön a gazfickó nyomába eredhetnek. A kihallgató szobában a gyanúsítottak portréját rögzítik, illetve a táblázat segítségével a magasságát is meg tudják határozni. A bűnöző az épület oldalához támasztott kerékpárral oldhat kereket. A riasztó 2 db AAA vékony ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. Csomagolási méretek: 60 x 50 x 11 cm.
Raktáron
31.990 Ft
Gyártó: Playmobil
A lovasparkban élmény a lovaglás és a lótartás egyaránt! A fehér kerítéssel körbevett kifutó biztonságos menedéket nyújt a lábadozó lovaknak. A tapadós bandázzsal bekötözheted a lovak sérült végtagját, sebeit, amíg a tart a felépülés. Amíg a pónilovat vizsgálja az állatorvos, foglalkozz a többi lóval: ápold őket és keféld ki a szőrüket a csomagban található eszközökkel! A játék csomagolási méretei: 25 x 35 x 7 cm.

Tartozékok: 2 db figura, 1 db ló, 1 db póniló, bandázs, orvosi eszközök, kis tó kacsákkal és vízililiommal, zöldségek és takarmány, 1 db vasvilla, 1 db seprű, egyéb kiegészítők
Raktáron
9.790 Ft
Gyártó: Playmobil
Gyártók
Top termékek