SmartGames

Rendezés:
Egy igazán bogaras kaland! A játék lényege, hogy a mágneses formákkal úgy kell letakarni a bogarakat, hogy csak a feladványban szereplő rovarok maradjanak láthatóak. A mágneses elemeknek köszönhetően a játék útközben is használható, vonaton vagy buszon ülve is kellemes perceket biztosít. A játék 48 feladványt tartalmaz, változó nehézségi szinteken.
Raktáron
2.890 Ft
Gyártó: SmartGames
Egy állati vízi kaland! A játék lényege, hogy a mágneses formákkal úgy kell letakarni a tengeri herkentyűket, hogy csak a feladványban szereplő állatok maradjanak láthatóak. A mágneses elemeknek köszönhetően a játék útközben is használható, vonaton vagy buszon ülve is kellemes perceket biztosít. A játék 48 feladványt tartalmaz, változó nehézségi szinteken.
 
Raktáron
2.890 Ft
Gyártó: SmartGames
Állítsd sorba a pingvineket! A Smart Games új mágneses utazójátéka 48 feladvánnyal izgalmas órákat kínál. A pingvines játékelemeket helyezd a táblára úgy, hogy a 4 pingvin vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan sorakozzon fel, anélkül, hogy üres hely maradna a pingvinek között. A Pingvinparádé egy nagyszerű fejtörő a gyerekeknek, utazásra tervezve! Méretei: 12 x 17 x 16 cm.
Raktáron
2.890 Ft
Gyártó: SmartGames
Kis méretű, mágneses lapokból álló logikai játék. A Magic Forest lényege, hogy el kell jutni az egyik pontból a másikba, de figyelni kell arra, hogy az ösvény csak bizonyos képeket érintsen. A készlet 48 feladványt tartalmaz.
 
Raktáron
2.890 Ft
Gyártó: SmartGames
A zöld anakonda kicsit szétszórt, újra össze kell rakni. A játék célja, hogy a kígyó teljes legyen, a fejétől egészen a farkáig. A játékban összesen 100 db feladvány található. Az első 77 feladványnál a számokat, a maradék 23-nál pedig a betűket kell figyelni a táblán, és ezek alapján lehet egésszé tenni az anakondát. Türelmet, és logikát egyaránt igénylő játék.
 
Raktáron
3.890 Ft
Gyártó: SmartGames
Kosár
0 árucikk
Top termékek