Stop Spot - kártyajáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.420 Ft (2.693 Ft + ÁFA)

Nem szokványos, ám nagyon aranyos kártyajáték.

A játék célja: A játék ideje alatt a játékosokat bárányhimlő pöttyök lepik el. A végén az nyer, akinek a legkevesebb pötty virít az arcán!

 

Cikkszám: DJ5171
Elérhetőség: 5 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Djeco

Leírás és Paraméterek

Életkor: 3 - 6 éves korig
Játékosok száma: 2-4 fő

A játék tartalma: 27 kártyalap, 4 gyerekarc, 30 bárányhimlőpötty, és 10 mackó lap

A játék célja: A játék ideje alatt a játékosokat bárányhimlő pöttyök lepik el. A végén az nyer, akinek a legkevesebb pötty virít az arcán!

Játékszabály: Minden játékos válasszon a gyerkőcarcot (fiú vagy lány oldalával felfelé). A kártyalapokat jól keverjük össze és helyezzük az asztal közepére lefordítva egy pakliba. A legfiatalabb játékos kezd.

A játékosok egymás után húznak egy kártyát a pakliból, és végrehajtják a kártya utasításait (lásd a lapok jelentését lejjebb). A felhasznált kártyát magunk mellé helyezzük lefordítva.

A kártya utasításai szerint az arcokra kell helyezni, vagy le kell venni adott számú bárányhimlő-pöttyöt. Ha a középen lévő pakli elfogyott, a játék véget ér, és a játékosok összeszámolhatják az „arcukon” lévő pöttyöket. Akinek a legkevesebb a pöttye, az nyerte a játékot és kap egy macit!

Játékvariáció: A játék a lapok újrakeverésével, a pöttyök „visszaszolgáltatása” után újból kezdődhet 3 megnyert mackóig.

Kártyalapok jelentése:

1, 2 vagy 3 pötty – ennyi bárányhimlő pöttyel szaporodnak a kiütéseid , Öleld meg kedvenc játékodat – megszabadulhatsz 1 pöttytől ,Hősiesen tűrted a kencézést – 2 pöttyöt visszatehetsz ,  Kanalas orvosságot ittál – 3 pöttytől megszabadulsz , Fertőzésveszély! – minden játékos kap egy pöttyöt

Oltás: az a játékos, aki injekciós tűt húz, hagyja felfordítva és tegye félre. Ha valaki a játék során „fertőzés kártyát” húz, úgy az injekciós tűvel rendelkező játékos kivédi a fertőzést – nem kapja el a bárányhimlőt. Aztán az „oltás” kártyát lefordítva tegye be a saját paklijába, hiszen felhasználta azt.

Javaslat: előfordul, hogy a játék mínusz pöttyös kártyákkal indul. Ilyenkor azt a játékos nem tudja felhasználni. Javasoljuk, hogy a fel nem használt kártyákat a játékos tegye maga elé, amíg a kártyának megfelelő utasítást végre nem tudja hajtani.

 

 

 

Életkor Életkor3-6év
Fejlesztési terület megfigyelőképességFejlesztési terület
Gyártó Djeco
Nem: fiú/lány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő