Ügyességi társasjátékok

Ügyességi társasjátékok kisebbeknek és nagyobbaknak is ajánlott  !

Rendezés:

Kooperációs társasjáték, melyben a gyerekeknek együtt kell az összes nyuszit a zsákba "terelni". Ehhez nem csak szerencsére és csapatban történő játékra, de jó megfigyelőképességre is szükség van. A játék a Nyúlpásztor című népmese alapján készült.

A játékot illusztrálta Szabó-Nyulász Melinda.

A játék tartalma: 20 darab duplaoldalas  - nyuszikat ábrázoló - kártya, 1 darab palota kinyitható ajtóval (a játék alsó, doboz részében), 1 darab dobókocka, 1 darab tarisznya, 3 darab bokor a nyuszik letakarásához, játékleírás

Raktáron
4.490 Ft
Gyártó: Zania Kft
A természet közelében a hódokkal...versenyezz a kis rágcsálókkal,hogy ki építi meg előbb a várat.2-4 játékos

8 éves kortól
Raktáron
8.990 Ft
Gyártó: Djeco

Fa logikai készlet, melyben szerepet kap , hogy mennyire tudsz koncentrálni , logikusan gondolkodni.

Ajánlott kor : 7 éves kortól

A játék tartalma : 6 darab fa logikai készlet ( ördöglakat )

Raktáron
5.590 Ft
Gyártó: Djeco

A boszorkány gonosz varázslattal békává változtatott! Elmersz-e menni a házához, hogy megkeresd a varázsitalt, amitől visszanyered emberi alakodat?

A készlet tartalma: 1 összerakható játéktábla, 2 egymásba illeszthető házfal, 1 3D-s varázsedény pörgetővel, 4 békabábu, 4 műanyag talp a bábukhoz, 42 lépésmutató kártya, 6 kísértetkártya, 6 pókhálókártya, 1 tábla a kísértetkártyáknak.

A játék célja : Igyekszünk megelőzni a többi békát, és elsőként eljutni a varázsedényhez, hogy kortyolva az italból visszaváltozzunk emberré.

Fejlesztő hatás : Játék közben a gyermekek megtanulhatják, mit jelent stratégiát kialakítani, számolni a kudarccal, kockáztatni (azzal, hogy több kártyát fordít fel), vagy biztosra menni (annyit lép, amennyit az első kártyán lát, nem húz újabb kártyát).

Raktáron
8.490 Ft
Gyártó: Orchard Toys
A feladat, összegyűjteni a kártyákon látható gyöngyöket és felépíteni a tornyot. De vigyázz! Csak a pálcikát használhatod a megvalósításhoz. Ha ledőlt a torony, mindent újra kell kezdened!
Raktáron
8.990 Ft
Gyártó: Djeco

Ki a gyorsabb és az ügyesebb? Hajsza a konyhán és a kerten keresztül. Ha a nagymama meglátja az egeret már ugrik is a székre, és amikor a kutya kergeti a macskát, nyauuuú ugrik fel a fára, ha a kutya meglátja a nagymamát gyorsan fut a házába, ha az egér meglátja a macskát menekül az egérlyukba... vajon ki ér előbb a menedékket nyújtó helyhez? A menekülő, vagy az üldöző... jó tudni mikor melyik szerepbe kerül a játékos figurája.
Összetett fejlesztő hatású társasjáték. Koncentráció, figyelem, gyorsaság, reflex...  és nagyon sok nevetés.

Méret  Doboz: 30 x 28 x 6 cm
Tartalom : 1 fa, 1 kennel, 1 szék, 1 egérlyuk, 2 dobókocka, 4 figura (egér, macska, kutya, nagymama), 26 zseton
Játékidő . 15 perc
Játékosok száma . 2-4 játékos

Raktáron
6.990 Ft
Gyártó: Djeco
Át kell jutnunk minden kalandor rémálmán: a függőhídon a mocsár felett. A kocka dönti el, mennyit lépünk, de többször blöffölnünk kell, mennyit is dobtunk. Viszont ha a többiek lefülelnek, vár a mocsár, ciao, ciao... Kétkedni sem érdemes minden esetben, mert ha igazmondót rágalmazunk, akkor is könnyen a mocsárban végezhetjük...
Raktáron
5.990 Ft
Egymás után lapkákat teszünk le, amiket a már lent lévőkhöz kell illesztenünk. Minél nagyobbra duzzasztunk egy adott erdőt, folyót, vagy partszakaszt, annál több pontot kaszálhatunk. Főleg, ha nem csak bővítjük, hanem le is zárjuk! A többi játékos orra alá borsot vagy a napkorongokkal törhetünk, vagy azzal, hogy elcsaklizzuk az összes létező pelikánt.
Raktáron
7.990 Ft

A játék Berg Judit Rumini című kötete alapján készült, így a játék során a kártyákon felbukkanó  helyszínek vagy varázseszközök ismerősök lehetnek az ifjú olvasóknak ! Az a játékos nyer, aki leghamarabb eljut a három nagy kikötőbe !

Ajánlott kor : 6 éves kortól

Játékosok száma : 2-4 fő

Játék tartalma : játék tábla, kártyák, különleges dobókocka

Raktáron
7.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Bogyó és Babóca útra kelnek az ovi felé , az erdőnát .Útjuk során átkelnek a patakon , elmennek a szivárvány csúszda mellett, és találkoznak  a Barlangi Pókkal is. Az nyer, aki hamarabb eljut az óvodába , ahol várja már Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni, a dadus . Ajánljuk mindazoknak a gyereknek, akik az óvodakezdés előtt állnak,és persze azoknak is, akik előtt már nem ismeretlen az ovi világa.

Tartalma : 1 játéktábla, 4 térbeli elem, 4 bábu, 1 dobókocka

Ajánlott kor : 3-6 éves korig

Raktáron
5.490 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Izgalmas kártyajáték, amely fejleszti gyermekünk beszédkészségét, koncentrációját. Több játékszabállyal, nehézségi szinttel játszható, de a végén mindig az a győztes, akinek elfogy az összes lapja. A  játék során ismerni kell az állatok nevét,  meg kell jegyezni a játékosnál levő lapokat, és gyorsan ki kell mondani az adott lapon levő állat nevét.

Ajánlott életkor:     5-9 év
Játékosok száma:   2-6 fő
A játék tartalma:12 nagy gyűjtőkártya,60 db állatkártya,1 indexkép (a játékban előforduló állatokat ismerteti)

Raktáron
4.790 Ft
Gyártó: Djeco

Indulhat a csontok gyűjtése. Amilyen számot ( 1-től 6-ig ) pörgetünk a korongon, azzal azonos pöttyszámú kutyus kártyát kell megkeresni. Ha megfordítjuk a kártyát , a kosárban 0,  1,2 vagy három csontot találunk. Az nyer , akinek a legtöbb csontja van. Számolást fejlesztő játék óvodás korúaknak.

Raktáron
4.390 Ft
Gyártó: Orchard Toys

Ügyességi játék gyerekzsúrra ! játék célja, minél több halat kihorgászni. Egyes halaknak a hátulján pontok találhatók. Az nyer aki a legtöbb pontot összegyűjt. Ajándéknak is kiváló.

Játék tartalma : 4 db horgászbot , 16 db tarka hal

Raktáron
1.990 Ft
Gyártó: Djeco

Ügyességi társasjáték, amelyben az a játékos nyer, akinek a békája hamarabb a tóba ugrik. Ez nem is olyan egyszerű, mert a kócsag és a vízililiom néha megakadályozza az ugrást. A doboz belseje a tó, így egyszerűen felállíthatjuk és berendezhetjük a vízpartot. A játék fejleszti a játékos kézügyességét illetve finommotorikai mozgását.


 
Előrendelhető
3.190 Ft
Gyártó: Djeco

Keresd meg az egészséges ételeket és töltsd meg velük az uzsonnás táskádat.


A játék tartalma: 4 szétszedett tábla, 24 képkártya
Játékosok száma: 2-4 gyermek részére
Ajánlott: 3-7 éves korig

 

Raktáron
4.390 Ft
Gyártó: Orchard Toys

Pörgesd meg a nyilat a rulettkereken, majd tapogasd ki a zsákban azt a formát ami kapcsolatba hozható azzal amire a nyíl mutat. Fejleszti a szenzomotoros képességet és a logikát.

3 éves kortól ajánlott

Játék tartalma: 15 darab tapintható forma+ 1 darab játékzsák + 1 db rulettkerék

Raktáron
8.990 Ft
Gyártó: Djeco

Boribon és Annipanni végre szamócákra bukkant a réten ! Ám ezekhez a szamócákhoz nem könnyű eljutni ! Segítsetek neki !

Ajánlott kor : 3-7 éves korig

Játékosok száma : 2 fő

Tartalma : 5 szamócakártya, 56 útvonalkártya

Raktáron
3.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Bogyó és Babóca varázslatos mesevilága várja a gyerekeket egy vidám memóriajátékra !Keressük meg hol bújkál Csiga Csaba! Vajon melyik kártyán lehet a Hangyakirálynő?

Tartalma : 24 memóriakártya, 4 darab memóriakerék

Ajánlott kor : 3-6 éves korig

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Remek oktató játék , elsősorban az óvodás korosztálynak. Vizuálisan mutatja be a gyermeknek a számok világát , nem csak számmal , hanem rajzzal is kifejezve.

Gyakorolhatjuk a több-kevesebb fogalmát, a számok növekvő-csökkenő sorrendjét és a páros-páratlan számokat.

Játék tartalma : 10 darab háromrészes puzzle

Ajánlott kor : 3-6 éves korig

Raktáron
3.490 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Rakd rá a megfelelő korongokat a helyére és mondd el miért illik oda.

Szókincs és beszédfejlesztő társasjáték
2 éves kortól. mérete : 12cm *12 cm

 

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Djeco

A játék során gonosz vadorzókkal kell megküzdened, át kell kelned a vad vízilovaktól hemzsegő Níluson, de lehet, hogy repülőn szállsz a kietlen Szahara fölé. Csak a karavánok segítségére számíthatsz. Vajon kinek sikerül elsőként visszavinnie és megetetnie
mind az öt állatot? Kálmán Anna illusztrációjával díszített játék kiváló szórakozás az egész családnak !

Raktáron
8.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Nem maradhat el egyik gyerekzsúrról sem ez a kincskeresős társasjáték. Rejtsük el a kertben vagy a házban 24 tárgyat és a feladat egyszerű. Meg kell keresni ,a lehető leggyorsabban , a kincseket. Lányos játék gyerekzsúrra.

játék mérete : 21,5*23*0.3 cm

Raktáron
1.890 Ft
Gyártó: Djeco
Kreatív,vidám társasjáték,melyben versengve bolondos arcokat kell alkotni - nyomdával.Az első az,aki teljesen be tudja fejezni a művét, persze azért akadályok vannak....

5 és 9 év közöttiek részére
Raktáron
5.590 Ft
Gyártó: Djeco

Mókás memóriajáték, ahol az nyer , aki elsőként teszi tele bevásárlókocsiját a listán levő termékekkel. Játékosan fejleszti a gyermek memóriáját, gyorsaságát, koncentrációját. A játékhoz kiegészítő csomagok külön vásárolhatók. A bevásárlólistán a termékek rajzzal és angol megnevezéssel szerepelnek, így a játék nyelvtanuláshoz is kiváló segítség.

A játék tartalma: 4 bevásárlókocsi, 4 bevásárlólista, 32 képkártya
Játékosok száma: 2-4 gyermek részére
Ajánlott: 3-7 éves gyerekek részére.
 

Raktáron
4.290 Ft
Gyártó: Orchard Toys

Bogyó és Babóca mese jól ismert szereplői ( mint például Baltazár, Csiga Csaba, Barlangi Pók ) három játéktáblán jelennek meg. Színek szerint kell megkeresni a kis képeket, de vigyázz , csak akkor teheted le, ha a nagyképen is szerepel a kisképen levő tárgy vagy jelkép ! A játék kivállóan alkalmas a színek megismerésére, illetve fejleszti a gyermek megfigyelőképességét, koncentrációját !

Ajánlott kor: 3-6 éves korig

Tartalma : 3 játéktábla, 18 képkártya, 1 színdobókocka

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Keller Mayer

Gyerekzsúrok kedvelt játéka, ahol garantált a nevetés. A játék célja, hogy bekötött szemmel kell a szamárra a farkát rátenni.

A játék tartalma : 1 kendő, 1 darab szamár farok nélkül ( 54 cm*54 cm ), 16 db szamár farok,

ajánlott kor : 4-8 éves korig

 

Raktáron
2.990 Ft
Gyártó: Djeco

Gyorsaságon és megfigyelésen alapuló játék.
A méhecskéknek gyorsan el kell kapniuk a megfelelő színű labdát, hogy az összes virágot beporozzák. A beporzás csak akkor sikeres, ha a virágok a nekik való nektárt kapták.

5-9 éves korig ajánlott

30x30x3 cm

Raktáron
5.590 Ft
Gyártó: Djeco

Nem maradhat el egyik gyerekzsúrról sem ez a kincskeresős társasjáték. Rejtsük el a kertben vagy a házban 24 tárgyat és a feladat egyszerű. Meg kell keresni ,a lehető leggyorsabban , a kincseket. Fiús játék gyerekzsúrra.

játék mérete : 21,5*23*0.3 cm

Raktáron
1.890 Ft
Gyártó: Djeco

Egyensúlyozó társasjáték, mely fejleszti a koncentrációs képességet és szem-kéz koordinációt. Úgy kell felrakni a dobókockával dobott bogarat, hogy a virág ne boruljon fel.

Ajánlott kor : 5 éves kortól

Játékosok száma : 2-4

Raktáron
5.590 Ft
Gyártó: Djeco

Gyűjtsd össze az összes hozzávalót, és elkészítheted a finom ételt vagy sütit. De vigyázz! Ahhoz, hogy első legyél ,ügyesen kell forgatnod a kereket!

A játék tartalma: 5 szakács-tábla, 5 tányér-kártya, 5 ételkártya, 35 hozzávaló- és konyhai eszköz-kártya, 1 pörgető
Játékosok száma: 2-5 gyermek részére
Ajánlott: 3-7 éves korig
 

Raktáron
4.990 Ft
Gyártó: Orchard Toys
Kosár
0 árucikk
Top termékek