Utazás - társasjáték

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)

Asszociációs társasjáték
Pörgesd meg a korongot majd a kipörgetett állatot helyezd vissza a saját tábládra.
Te lehetsz a nyertes ha először töltöd meg a tábládat.

Méret és formafelismerés, 3 éves kortól ajánlott.

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Cikkszám: DJ8113
Elérhetőség: 5 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Djeco

Leírás és Paraméterek

Játékosok száma:    1- 4

A játék tartalma: 4 játéktábla, 6 állatfigura, 1 forgató korong.

Játékszabály1.: Minden gyerek maga elé vesz egy táblát és a 6 azonos színű állatfigurát mellé helyezi. Az első játékos megpörgeti a nyilat, azután kiválasztja azt az állatot, amelyikre a nyíl mutat. A játékos ezt az állatot a táblára helyezi, kivéve akkor, ha az előző körökben is azt az állatot már kipörgette. Utána a következő játékos forgathatja meg a nyilat. Ki nyer? Aki először tölti ki a tábláját, az nyer.

Játékszabály 2.: Minden gyerek választhat egy táblát. A táblákból az összes szereplőt (állatkát) kiszedjük és középre rakjuk. Az első játékos megpörgeti a nyilat, kiválasztja azt az állatot, melyet pörgetett, és formájáról és színéről úgy gondolja, hogy az ő táblájába tartozik. Ha jól tippelt, a kiválasztott állatot beillesztheti a táblájába. Az a lurkó nyer, akinek az állatai a leghamarabb beszálltak az általa választott képen ábrázolt járműbe. (két játékos esetén minden játékosnak 2-2 tábla jut)

Játékszabály 3.: Nagyobb gyerekekkel próbáljuk meg a játékot úgy, hogy a tábláról kikerült állatokat tegyük képes felükkel lefelé (lefordítva az asztalra), így a pörgetés után a gyermek csupán a forma alapján tud keresni.

Életkor Életkor3-6év
Fejlesztési terület logika és megfigyelőképességFejlesztési terület
Gyártó Djeco
Nem: fiú/lány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!